Leverandører


Leverandører

Frema Proces er dansk distributør for Kest Technology


KEST Technology er en af de ledende leverandører af aseptiske komponenter og mixere til den farmaceutiske industri. Deres leveringsprogram omfatter:


Kest-Lock er et unikt lyn-koblingssystem for TC-Clamps i et Ultra-hygiejnisk design. Kest-Lock forener fordelene ved en traditionel TC-Clamp med en aseptisk tank eller rørforbindelse, i et nyt og innovativt design.


Kest Mixer er en magnetdrevne røreværker, som er designet og udviklet med fokus på højeste aseptiske krav kombineret med stor brugervenlighed. Kest røreværker dækker et stort område af tankstørrelser fra 0,2 til 35.000 l


Kest-Sample giver dig mulighed for at udtage prøver under kontrollerede betingelser. Kest-Sample består af en holder med port for 8 prøveudtag.


Frema Proces er dansk distributør for Statiflo International


Statiflo International – Dynamisk leder inden for statiske mixere


Statiflo er verdens førende inden for udvikling og anvendelse af In-Line statiske mixer, Kanalmixere, Gasdispergeringssystemer, Flow conditionere og tilhørende teknologi.


Statiflo har leveret til alle typer af procesindustri og til tusinder af kunder i mere en 80 lande.


Frema Proces er dansk agent for Ystral


Ystral er eksperter i blanding, dispergering, pulveropløsning, emulgering, homogenisering, vådformaling og jetstråle blanding.

Med deres omfattende kendskab til procesteknik og mangeårige erfaring med udvikling af maskiner og procesudstyr udvikler de løsninger sammen med dig, og du får tilført øjeblikkelige og målbare procesforbedringer.


Frema Proces er dansk distributør for Ecolab Engineering


Ecolab Engineering har et omfattende program i elektriske og pneumatiske membrandoseringspumper samt avanceret måleudstyr.   

Frema Proces er dansk agent for STC Engineering


STC-Engineering er en tysk leverandør af røreværker og proces-anlæg. I samarbejde med dem tilbydes design og dimensionering af avancerede røreværksløsninger.

Frema Proces ApS

Kærvej 17

DK 3520 Farum


www.fremaproces.dk


top@fremaproces.dk

Tlf.: +45 80 29 10 05


Mobil +45 22 83 21 91

Bank: Nordea


CVR nr.: 39255634